Welkom bij Dagbesteding 't Schapeschuurtje

 

Eind oktober 2020 opende onze eigen dagbesteding haar deuren! Dagbesteding 't Schapeschuurtje is een gezellige plek waar bewoners van Woonhoeve de Schaapskooij hun dag zinvol kunnen invullen. De naam is gekozen door onze bewoners zelf, passend bij de sfeer van de Schaapskooij.

 

Wat maakt 't Schapeschuurtje zo bijzonder?

Deze kleinschalige dagbesteding biedt plaats aan maximaal 7 deelnemers per dag. Elke dag is er een vaste, vertrouwde activiteitenbegeleider en zijn er vaste vrijwilligers aanwezig. We bieden een laagdrempelige, huiselijke sfeer waarin verschillende activiteiten worden aangeboden, zoals creatieve bezigheden, gezellig samenzijn, wandelen, fietsen, koken en bakken.

Alle activiteiten zijn gericht op het leveren van een waardevolle bijdrage aan de samenleving en ons dorp, waarbij we geloven dat iedereen iets unieks te bieden heeft.

 

Naast de bewoners van de Schaapskooij verwelkomen we ook externe deelnemers. We selecteren zorgvuldig om de groepssamenstelling en kwaliteit te waarborgen en teleurstellingen te voorkomen. Let op: vanwege onze beperkte ruimte en voorzieningen is 't Schapeschuurtje helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Openingstijden en Contact

Dagbesteding 't Schapeschuurtje is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 15.30 uur.

 

Adres:

Iman Caustraat 60 a

3251 AR Stellendam

 

Ben je geïnteresseerd in onze dagbesteding of wil je een keer langskomen? Neem dan contact op met Woonhoeve de Schaapskooij.